• Werkwijze

1.

Contact opnemen

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte of advies op maat;
2.

Mogelijkheden bespreken

Op basis van uw wensen of verzoek komen wij langs op locatie om de wensen en ruimte in kaart te brengen. Zodra uw wensen concreet zijn, werken wij een helder en duidelijk voorstel uit. Deze leggen wij vast in een offerte.

U geeft akkoord op het (zo nodig aangepaste) voorstel, waarna wij voor u de producten inkopen en het uit te voeren werk inplannen. We zijn graag duidelijk over de planning en maken haalbare afspraken;
3.

Project starten

We starten met het uitvoeren van de werkzaamheden volgens afspraak. Door onze planning ervaart u zo min mogelijk hinder van de uit te voeren werkzaamheden.
We zetten ten slotte de puntjes op de i. En natuurlijk ruimen we alles netjes op.

Wat kunnen wij voor u doen?

Badkamer & sanitair

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw huidige badkamer & sanitair? Of wilt u een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen in uw nieuwbouw woning?
Lees meer

Loodgieters werkzaamheden

Problemen met uw afvoer, riool of toilet? Neem dan contact op met Martel Installatie en we lossen het voor u op! We staan voor u klaar om al uw loodgieterswerkzaamheden uit te voeren.
Lees meer

Keukenvoorbereiding

Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Dan is het tijd om naar de keukenvoorbereiding te kijken. Wist u dat er vaak nog veel moet gebeuren voordat uw keuken geplaatst kan worden?
Lees meer

Betonboringen

Heeft u betonwerkzaamheden? Wij voeren diverse werkzaamheden voor u uit, zoals: betonboren, betonzagen, sleuven frezen/zagen en meer.
Lees meer

Riool verstopt of lekkage? 24/7 bereikbaar.

Bel ons direct
Copyright ┬ę
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
Offerte aanvragen
Binnen 48 uur reactie
envelopephone-handsetarrow-right