• Over ons

Over onze diensten

Over Martel Installatie

In de loop der jaren hebben wij een grote klantenkring opgebouwd met particulieren, bedrijven en instellingen. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. In elke discipline binnen dit vak bieden wij een vakkundige medewerker. Deze zijn op de hoogte van de technieken en worden regelmatig bijgeschoold. Zij zorgen er ook voor dat, nadat de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd, de ruimtes geheel schoon en netjes opgeleverd worden. Verder hanteren wij korte lijnen, goede communicatie en service zodat er altijd een goede afstemming is tussen ons bedrijf en u als opdrachtgever.

Ervaren personeel

Alle medewerkers, van monteurs tot installateurs, leveren kwaliteit. Door een combinatie van ervaring, kennis en werken met hoogwaardige producten, zijn wij in staat een product te leveren dat voldoet aan de voorschriften en uw wensen.

Over onze diensten

Allround installatiebedrijf

Martel Installatie beschikt over een team van vakmannen die u graag ontzorgen. Wilt u ons inschakelen voor uw loodgieter werkzaamheden of badkamerrenovatie? Of heeft u misschien behoefte aan advies op maat? Vul het contactformulier in of bel ons. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en komen vrijblijvend langs! U ontvangt van ons binnen 48 uur een offerte op maat. Als allround installatiebedrijf kunnen wij u op vele gebieden van dienst zijn, bijvoorbeeld:
Loodgieterswerk;
Badkamer & sanitair;
Keukenvoorbereiding;
Sloopwerkzaamheden;
Ontstoppingen;
Tegelwerk.
Copyright ┬ę
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
Offerte aanvragen
Binnen 48 uur reactie
envelopephone-handsetcheckmark-circle