Tegelwerk

Tegelwerk

Wilt u graag uw badkamer of toilet laten tegelen? Martel Installatie voert deze specialistische klus graag voor u uit! Wij zetten kwaliteit op de eerste plaats en proberen met u mee te denken en u te adviseren.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type werkzaamheden(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Betegelen badkamer of sanitair

  Uw badkamer en sanitair krijgen veel en langdurig te maken met vocht. Het betegelen van een badkamer vergt dan ook echt vakmanschap. Tegels zijn een slijtvaste, duurzame oplossing voor badkamers die bovendien water en vocht volledig tegenhouden. Tevens kunt u hiermee sfeer creëren in  deze ruimtes van uw huis. Tegels zijn beschikbaar in een eindeloze combinatie van afmetingen, patronen en kleuren waardoor er voor iedere stijl en smaak wel een tegel te vinden is. 
  U kunt eindeloos combineren. Tegels zijn bovendien duurzaam en gemakkelijk in onderhoud, wat ze ideaal geschikt maken voor plaatsen in ruimtes zoals de badkamer. Ook kunnen wij voor u de wc van uw huis of bedrijf tegelen, desgewenst in dezelfde stijl als uw badkamer tegelwerk.

  Meer weten over betegelen

  Wilt u graag meer weten over het betegelen van uw badkamer, keuken of heeft u een andere tegelklus voor ons. Dan horen wij dat graag van u. Neem contact op met Martel Installatie voor advies en eventueel een geheel vrijblijvende offerte op maat!
  Copyright ©
  2024
  All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
  Offerte aanvragen
  Binnen 48 uur reactie
  envelopephone-handset