Sloopwerk

Riolering is de basis van uw huis of bedrijf. U wil voorkomen dat u te maken krijgt met bijvoorbeeld lekkages, verzakkingen en stankoverlast. 

Voor deze specifieke werkzaamheden heeft u een vakman nodig. Martel Installatie zorgt al vele jaren vakkundig voor al uw rioolwerkzaamheden.

 Zo weet  zeker dat uw riolering helemaal in orde is.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type werkzaamheden(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Betaalbaar en vakkundig sloopbedrijf voor uw project nodig? Martel Installatie verzorgt dit graag voor u! Wij zijn gespecialiseerd in het slopen van badkamers, wc’s en keukens. Maar ook in de overige ruimtes in uw woning of bedrijf kunnen wij muren, plafonds of vloeren slopen. Wij slopen badkamers, wc’s, keukens of andere ruimtes meestal voor renovatie werkzaamheden. 

  Afvoeren afval

  Nadat alle sloopwerkzaamheden zorgvuldig zijn afgehandeld, zorgen wij voor
  het afvoeren van het sloopafval. Alles zal zorgvuldig worden schoongemaakt voordat wij eventueel uw badkamer of keuken gaan installeren. U hoeft niets te regelen ook hoeft u zelf geen afvalcontainer te huren.
  Op zoek naar een ervaren installatiebedrijf welke ook sloopwerk uitvoert in Barendrecht of omgeving? Wij maken uw woning of bedrijfspand graag klaar voor verbouwing of renovatie door uw oude badkamer of keuken te verwijderen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Martel Installatie.
  Martel installatie

  Meeste gestelde vragen

  Wat betekend de spoedservice?

  Een lekkage kan op iedere dag ontstaan. Ook in het weekend, wanneer de meeste loodgieters geen dienst hebben. Daarnaast kunnen er ook lekkages ontstaan in de avond of nacht. Dit soort noodsituaties kunnen gelukkig meteen worden verholpen dankzij de spoedservice. De spoedservice zorgt ervoor dat er ieder moment van de dag iemand voor u klaar staat, hoe laat het ook is. Noodsituaties kunnen zo snel worden opgelost.

  Hoe kan ik een afspraak maken?

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0181 508 405

  Welke werkzaamheden verrichten jullie?
  • Installatiebedrijf
  • Lekkages
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Dakwerken
  • Loodgieterswerk
  • Badkamer & sanitair
  • Keukenvoorbereiding
  • Sloopwerkzaamheden
  • Ontstoppingen
  • Tegelwerk
  Wat moet ik doen bij een lekkage?

  Aangezien een lekkage kan leiden tot erg veel schade, is het nooit fijn om deze te ontdekken. U kunt schade vaak niet voorkomen, maar wel beperken. Dit kunt u doen door druppels op te vangen met behulp van een emmertje en de hoofdkraan te sluiten. Verder kunt u schade beperken door snel Martel Installatie te bellen. Wij kunnen helpen bij de lekdetectie en vervolgens zo snel mogelijk de reparaties uitvoeren.

  Copyright ©
  2024
  All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
  Offerte aanvragen
  Binnen 48 uur reactie
  envelopephone-handset