Ontstoppingen

Loodgieter {plaats}

Ontstoppingen

Problemen met uw afvoer, riool of toilet? Neem dan contact op met Martel Installatie en we lossen het voor u op! 

We staan voor u klaar om al uw loodgieterswerkzaamheden uit te voeren. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het aansluiten van waterleidingen, afvoeren en gasleidingen, het verbouwen en renoveren van badkamers. 

Heeft u een nieuwe Cv-ketel die moet worden aangesloten? Moet uw oude Cv-ketel worden vervangen? Of heeft uw Cv-ketel onderhoud nodig? Dan staan onze loodgieters graag voor u klaar. 

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type werkzaamheden(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Bij nieuwbouw, een verbouwing thuis of bedrijfsmatig. Riolering vanuit de keuken, badkamer en wc’s; we sluiten alles professioneel aan op de gemeentelijke riolering.

  Riool ontstoppen

  Uw riool ontstoppen is vaak (ook) nodig als het water in de gootsteen of toilet niet wegloopt. Wanneer u kleine zwarte vliegjes (rioolvliegjes of latrinevliegjes) aantreft in het toilet, de badkamer of in de buurt van afvoerputjes. Of wanneer u ontdekt dat de wasmachine verstopt zit. In al deze gevallen is de kans groot dat de oorzaak in uw riolering te vinden is.

  Onze Service

  Martel Installatie lost verstoppingen direct op. Als het even kan dezelfde dag nog. We beschikken over een service bus die meteen dienst doet als mobiele werkplaats en alle benodigde materialen en apparatuur bevat. Zo is uw probleem in de meeste gevallen snel opgelost. 

  Materiaal & apparatuur

  Uiteraard wordt dit gedaan op een professionele manier en maken wij alleen maar gebruik van de beste apparatuur. Geen enkele rioolverstopping is voor ons dan ook te groot. Last van rioolontstopping? Neem dan contact met ons en we helpen u graag verder!
  Martel installatie

  Meeste gestelde vragen

  Wat betekend de spoedservice?

  Een lekkage kan op iedere dag ontstaan. Ook in het weekend, wanneer de meeste loodgieters geen dienst hebben. Daarnaast kunnen er ook lekkages ontstaan in de avond of nacht. Dit soort noodsituaties kunnen gelukkig meteen worden verholpen dankzij de spoedservice. De spoedservice zorgt ervoor dat er ieder moment van de dag iemand voor u klaar staat, hoe laat het ook is. Noodsituaties kunnen zo snel worden opgelost.

  Hoe kan ik een afspraak maken?

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0181 508 405

  Welke werkzaamheden verrichten jullie?
  • Installatiebedrijf
  • Lekkages
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Dakwerken
  • Loodgieterswerk
  • Badkamer & sanitair
  • Keukenvoorbereiding
  • Sloopwerkzaamheden
  • Ontstoppingen
  • Tegelwerk
  Wat moet ik doen bij een lekkage?

  Aangezien een lekkage kan leiden tot erg veel schade, is het nooit fijn om deze te ontdekken. U kunt schade vaak niet voorkomen, maar wel beperken. Dit kunt u doen door druppels op te vangen met behulp van een emmertje en de hoofdkraan te sluiten. Verder kunt u schade beperken door snel Martel Installatie te bellen. Wij kunnen helpen bij de lekdetectie en vervolgens zo snel mogelijk de reparaties uitvoeren.

  Copyright ©
  2024
  All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
  Offerte aanvragen
  Binnen 48 uur reactie
  envelopephone-handset