Loodgieter

Loodgieter

Riolering is de basis van uw huis of bedrijf. U wil voorkomen dat u te maken krijgt met bijvoorbeeld lekkages, verzakkingen en stankoverlast. Voor deze specifieke werkzaamheden heeft u een vakman nodig. Martel Installatie zorgt al vele jaren vakkundig voor al uw rioolwerkzaamheden. Zo weet u zeker dat uw riolering helemaal in orde is.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type werkzaamheden(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Ook wanneer u last heeft van lekkage kunt u rekenen op onze hulp. De loodgieter komt bij u langs om de lekkage op te sporen en voorkomt zo verdere schade aan uw woning.

  Onze voordelen

  Wij staan altijd voor u klaar. Of u nu last heeft van een lekkage of dat uw afvoer opnieuw moet worden aangesloten, wij geven u graag deskundig advies. Bij ons profiteert u niet alleen van een spoedservice die 24/7 bereikbaar is, maar ook van de volgende voordelen: 
  Vakkundige loodgieters met jarenlange ervaring;
  Een betrouwbare en transparante werkwijze;
  Altijd een snelle en vakkundige oplossing;
  Een erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf.

  Onze Service

  De vakmensen van Martel Installatie hebben oog voor detail. Zo pakken we ook een kleine verstopping meteen aan om eventuele grotere schade in de toekomst te voorkomen. Goede service en kwaliteit! Maak snel een afspraak en geef door voor welk loodgieterswerk u ons nodig heeft in de omgeving van Rotterdam. Wij beschikken over moderne apparatuur, zoals onstoppingsveren, hogedruk reiniger en een rioolcamera.
  Martel installatie

  Meeste gestelde vragen

  Wat betekend de spoedservice?

  Een lekkage kan op iedere dag ontstaan. Ook in het weekend, wanneer de meeste loodgieters geen dienst hebben. Daarnaast kunnen er ook lekkages ontstaan in de avond of nacht. Dit soort noodsituaties kunnen gelukkig meteen worden verholpen dankzij de spoedservice. De spoedservice zorgt ervoor dat er ieder moment van de dag iemand voor u klaar staat, hoe laat het ook is. Noodsituaties kunnen zo snel worden opgelost.

  Hoe kan ik een afspraak maken?

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0181 508 405

  Welke werkzaamheden verrichten jullie?
  • Installatiebedrijf
  • Lekkages
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Dakwerken
  • Loodgieterswerk
  • Badkamer & sanitair
  • Keukenvoorbereiding
  • Sloopwerkzaamheden
  • Ontstoppingen
  • Tegelwerk
  Wat moet ik doen bij een lekkage?

  Aangezien een lekkage kan leiden tot erg veel schade, is het nooit fijn om deze te ontdekken. U kunt schade vaak niet voorkomen, maar wel beperken. Dit kunt u doen door druppels op te vangen met behulp van een emmertje en de hoofdkraan te sluiten. Verder kunt u schade beperken door snel Martel Installatie te bellen. Wij kunnen helpen bij de lekdetectie en vervolgens zo snel mogelijk de reparaties uitvoeren.

  Copyright ┬ę
  2024
  All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
  Offerte aanvragen
  Binnen 48 uur reactie
  envelopephone-handsetcheckmark-circle