• Keukenvoorbereiding

Keukenvoorbereiding

Heeft u een nieuwe keuken gekocht? Dan is het tijd om naar de keukenvoorbereiding te kijken. Wist u dat er vaak nog veel moet gebeuren voordat uw keuken geplaatst kan worden? Een nieuwe keuken betekent vaak een nieuwe groep in de meterkast. Bijvoorbeeld omdat er meer apparatuur zoals een vaatwasser, oven, magnetron en inductiekookplaat geplaatst zullen worden. Waterleidingen, afvoeren en elektra punten moeten misschien omgelegd worden, zodat alle apparatuur goed aansluit in uw nieuwe keuken. 

Keukenvoorbereiding

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type werkzaamheden(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Ook kunnen wij voor u de leidingen netjes wegwerken door deze in te frezen in de muur. We zorgen er dus voor dat de keukenvoorbereiding niet alleen voldoet aan uw esthetische wensen, maar ook op technisch gebied voldoet aan alle hoge eisen. In veel gevallen worden eerder genoemde werkzaamheden niet door het keukenmontagebedrijf gedaan, maar bent u daar zelf verantwoordelijk voor.

  Deskundigheid

  Martel Installatie neemt u graag het werk uit handen en zorgt er voor dat uw nieuwe keuken zonder problemen geplaatst kan worden. Alles wordt veilig, zorgvuldig en met veel deskundigheid in overleg met u gereed gemaakt. Doordat we gediplomeerd installateur zijn en met onze jarenlange ervaring, weet u zeker dat alle elektra volgens de geldende normen wordt gerealiseerd, wel zo veilig. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw nieuwe keuken.
  U kunt bij ons terecht voor al uw installatiewensen, zowel voor nieuwbouw- als onderhoudswerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  Martel installatie

  Meeste gestelde vragen

  Wat betekend de spoedservice?

  Een lekkage kan op iedere dag ontstaan. Ook in het weekend, wanneer de meeste loodgieters geen dienst hebben. Daarnaast kunnen er ook lekkages ontstaan in de avond of nacht. Dit soort noodsituaties kunnen gelukkig meteen worden verholpen dankzij de spoedservice. De spoedservice zorgt ervoor dat er ieder moment van de dag iemand voor u klaar staat, hoe laat het ook is. Noodsituaties kunnen zo snel worden opgelost.

  Hoe kan ik een afspraak maken?

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0181 508 405

  Welke werkzaamheden verrichten jullie?
  • Installatiebedrijf
  • Lekkages
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Dakwerken
  • Loodgieterswerk
  • Badkamer & sanitair
  • Keukenvoorbereiding
  • Sloopwerkzaamheden
  • Ontstoppingen
  • Tegelwerk
  Wat moet ik doen bij een lekkage?

  Aangezien een lekkage kan leiden tot erg veel schade, is het nooit fijn om deze te ontdekken. U kunt schade vaak niet voorkomen, maar wel beperken. Dit kunt u doen door druppels op te vangen met behulp van een emmertje en de hoofdkraan te sluiten. Verder kunt u schade beperken door snel Martel Installatie te bellen. Wij kunnen helpen bij de lekdetectie en vervolgens zo snel mogelijk de reparaties uitvoeren.

  Copyright ©
  2024
  All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
  Offerte aanvragen
  Binnen 48 uur reactie
  envelopephone-handset