Betonboringen

Beton

Heeft u betonwerkzaamheden? Wij voeren diverse werkzaakheden voor u uit, zoals: betonboren, betonzagen, sleuven frezen/zagen, verankeringen, hak- en breekwerk, klein sloopwerk, diamantboren, etc. Martel Installatie heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende betonboor- en zaagklussen waarbij kwaliteit bij ons voorop staat.
Wij bieden u niet alleen vakbekwaamheid, maar ook nauwkeurig overleg in planning, uitvoerbaarheid, en een duidelijke aanpak. Of dit nu een gat voor de afzuigkap is voor u als particulier of groter betonboor- of zaagwerk voor een aannemer.
Wij bieden u:
- Respect voor planning opdrachtgever;
- Duidelijke prijsafspraken;
- Breed gespecialiseerd, voor elk betonboor- of zaagwerk een passende oplossing;
- Kwaliteit;
- Voor bedrijf en particulier.

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Type werkzaamheden(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Diamant boringen

  Bent u opzoek naar een specialist die diamantboringen uitvoert? Martel Installatie heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende diamantboor- en zaagklussen waarbij kwaliteit bij ons voorop staat.
  Diamantboringen kunnen uitgevoerd worden in alle materialen. Van gewapend beton, asfalt, natuursteen tot metselwerken. Wij boren gaten van 10 mm tot 500 mm (verder op aanvraag), met een diepte 400mm. 
  Het boren van gaten kan dienen voor afzuig- en ventilatiesystemen, verluchtingskanalen, spotboringen, etc. Wij kunnen diamantboringen uitvoeren in wand, vloer alsook plafond, dit kan tevens met wateropvang. Wij bieden u niet alleen vakbekwaamheid, maar ook nauwkeurig overleg in planning, uitvoerbaarheid, en een duidelijke aanpak. Of dit nu een gat voor de afzuigkap is voor u als particulier of groter betonboor- of zaagwerk voor een aannemer.
  Diamantboren is geschikt voor:
  - Gewapend beton;
  - Beton;
  - Metselwerk;
  - Asfalt;
  - Marmer, alle soorten natuursteen, etc.
  Heeft u betonwerkzaamheden? Wij voeren diverse werkzaakheden voor u uit, zoals: betonboren, betonzagen, sleuven frezen/zagen, verankeringen, hak- en breekwerk, klein sloopwerk, diamantboren, etc.
  Martel installatie

  Meeste gestelde vragen

  Wat betekend de spoedservice?

  Een lekkage kan op iedere dag ontstaan. Ook in het weekend, wanneer de meeste loodgieters geen dienst hebben. Daarnaast kunnen er ook lekkages ontstaan in de avond of nacht. Dit soort noodsituaties kunnen gelukkig meteen worden verholpen dankzij de spoedservice. De spoedservice zorgt ervoor dat er ieder moment van de dag iemand voor u klaar staat, hoe laat het ook is. Noodsituaties kunnen zo snel worden opgelost.

  Hoe kan ik een afspraak maken?

  U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0181 508 405

  Welke werkzaamheden verrichten jullie?
  • Installatiebedrijf
  • Lekkages
  • Leidingwerk
  • Spoedservice
  • Dakwerken
  • Loodgieterswerk
  • Badkamer & sanitair
  • Keukenvoorbereiding
  • Sloopwerkzaamheden
  • Ontstoppingen
  • Tegelwerk
  Wat moet ik doen bij een lekkage?

  Aangezien een lekkage kan leiden tot erg veel schade, is het nooit fijn om deze te ontdekken. U kunt schade vaak niet voorkomen, maar wel beperken. Dit kunt u doen door druppels op te vangen met behulp van een emmertje en de hoofdkraan te sluiten. Verder kunt u schade beperken door snel Martel Installatie te bellen. Wij kunnen helpen bij de lekdetectie en vervolgens zo snel mogelijk de reparaties uitvoeren.

  Copyright ┬ę
  2024
  All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
  Offerte aanvragen
  Binnen 48 uur reactie
  envelopephone-handset